Φεστιβάλ Ελαιώνα 2015

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 08:09

Με αφορμή ένα βιβλίο, μια περιγραφή ενός αθηναϊκού τοπίου, αλλά και βάσει της πανάρχαιας ιστορίας που κρύβεται πίσω του, ο Ελαιώνας θα γίνει κέντρο εκδηλώσεων όλων των καλλιτεχνικών εκφάνσεων, για περίπου ένα μήνα.

Η δημιουργική ομάδα του φεστιβάλ (Φένια Παπαδόδημα, Γιώργος Παλαμιώτης, Ρούλα Νικολάου, Αγγελική Βασιλάκου, Παυλίνα Ζάχρα, Μενέλαος Κυπαρίσσης και Άρης Ασπρούλης) φιλοδοξεί να συγκεντρώσει σε αυτόν τον ιστορικό και πλούσιο πολιτισμικά τόπο, ο οποίος αν και δεν υπάρχει πια στην αρχική του μορφή (αντίθετα έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά), καλλιτέχνες από κάθε πλευρά, ερευνητές, δημοσιογράφους και πανεπιστημιακούς, προκειμένου να δώσουν μορφή και πνοή στο ρημαγμένο αυτό τοπίο εκ νέου.

 

Στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας, σύγχρονοι καλλιτέχνες αλλά και άνθρωποι του πνεύματος θα επιχειρήσουν να επαναπροσδιορίσουν, με όποιο μέσο διαθέτει ο καθένας, τι σημαίνει Ελαιώνας αλλά και καθετί που περιβάλλει την έννοια αυτή. 

Διαβάστε προσεκτικά το πλήρες πρόγραμμα, κλείστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας, καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος και οι υπεύθυνοι δεν επιθυμούν επουδενί να προκληθεί ασφυξία!

User Login