Ακαδημία Πλάτωνος Γεγονός 9

Ακαδημία Πλάτωνος Γεγονός 8

Ακαδημία Πλάτωνος Γεγονός 7

Χορηγίες - Διαφήμιση

Φεβρουαρίου 26, 2015

Επιλέξτε να διαφημιστείτε στους χώρους μας μέσα στης δράσεις μας (βραδινή σκηνή, παιδική σκηνή, φεστιβάλ, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων-προϊόντων, μουσικά events και φεστιβάλ. Δυνατότητα για μπάνερ, φλάιερ, αφίσες, προϊόντα, τοποθέτηση επιλεγμένου προϊόντος, προβολή διαφημιστικού spot κ.λ.π. επίσης λογότυπα στης αφίσες, λάβαρα και στα προγράμματα μας.

Επισκεψιμότητα :α) παιδική σκηνή Δ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑΡ-ΣΑ-ΚΥ καθημερινά σχολεία και σύλλογοι για τις τέσσερις θεατρικές  μας παραστάσεις, μια για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, και για τα εκπαιδευτικά –Διαδραστικά  μας προγράμματα και την παιδική σκηνή του σαββατοκύριακου. Μεσος όρος επισκεψιμότητας 400 παιδιά την κάθε ημέρα.

 

Β) κινηματογράφος-παιδικές ταινίες DisneyΆ προβολής με πέντε τουλάχιστον προβολές για σαββατοκύριακο, μέσος όρος επισκεψιμότητας για Σ/Κ 600 παιδιά.

Γ) βραδινή σκηνή 

Κεντρική σκηνή χειμερινή πε-πα-σα-κυ με 300 άτομα εβδομαδιαίος

Κεντρική σκηνή θερινή  πε-πα-σα-κυ 400 άτομα εβδομαδιαίος

Θερινή σκηνή Δευτέρα- Τρίτη μόνο δύο ημερών 150 άτομα

Θερινή πειραματική σκηνή μόνο εβδομάδος 250 άτομα

Δ) φεστιβαλ

1. ΕΛΑΙΩΝΑΣ φεστιβάλ από 24/4 έως 17/5 με δράσεις από Πέμπτη έως Κυριακή κάθε εβδομάδα θεατρικές παραστάσεις-μουσικές παραστάσεις-ομιλίες-αναλόγια-χοροθέατρο-κινηματογραφικές προβολές με καταξιωμένους αγαπημένους καλλιτέχνες-δημιουργούς προσωπικότητες της τέχνης και των γραμμάτων (περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα για τα φεστιβάλ).

2.ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ.

Από 30 Μαΐου έως 5 Ιουλίου με καθημερινές δράσεις και ολοήμερο πρόγραμμα τα σαββατοκύριακα. Οι χώροι διαμορφώνονται σ’ένα παραμυθένιο χωριό όπου κυριαρχεί το κάστρο των ηρώων  των παραμυθιών.

Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, μουσικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, δραματοποιημένες αφηγήσεις παραμυθιών και παιδικών βιβλίων, προβολές παιδικών ταινιών, θεματικά διαδραστικά παραμυθοπαιχνίδια  και πολλές δημιουργικές δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα για τα φεστιβάλ.

Επικοινωνίστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2104830330

Σημ: δυνατότητα συνδυαστικής διαφήμισης και στους χώρους

Φιλοξενία & Επινοικίαση

Φεβρουαρίου 26, 2015

Οι χώροι του ακαδημία Πλάτωνος διατίθενται για εκδηλώσεις πολιτιστικές και κοινωνικές για θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, πάρτυ, event και φεστιβάλ .

Οι χώροι: α) κεντρική σκηνή χωρητικότητας 170 ατόμων, αμφιθεατρική αίθουσα με σκηνή 89τ.μ.

Β) θερινή σκηνή-μεγάλος προαύλιος  χώρος προστατευμένος από αναπαλαιωμένο μαντρότοιχο.

Γ) μπαρ με δύο φουαγιέ.

Δ) βιομηχανική-πειραματική σκηνή 80 τ.μ

    Για της εκδηλώσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 2104830330

Θεατρικό Εργαστήρι

Φεβρουαρίου 26, 2015

Η παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου η texnisgenesisκαι το θέατρο  Ακαδημία Πλάτωνος στους κατάλληλους διαμορφωμένους χώρους μας για παιδιά, το θεατρικό εργαστήρι που μας ζητάτε με τόση επιμονή  επί δεκαπέντε χρόνια όλοι εσείς οι φίλοι μας που παρακολουθείτε με αγάπη της θεατρικές μας παραστάσεις και τα βιωματικά μας προγράμματα. Με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών, ηθοποιούς θεατρολόγους, παιδαγωγούς, χορογράφους, δασκάλους φωνητικής και την προσωπική φροντίδα της ηθοποιού και δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου, επί δεκαπέντε χρόνια ετοιμάζουμε την στέγη ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και πολιτισμού για παιδιά και εφήβους  με διαφορετικά τμήματα για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα από τριών έως δεκαοκτώ ετών.

Το κοστός για τους μαθητές μας θα είναι προσιτό για όλους, σχεδόν συμβολικό. Η παιδική μας σκηνή θα δημιουργήσει θεατρικές παραστάσεις με τους μαθητές μας. Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους θα συμμετέχουν στα τμήματα για ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΘΕΑΤΡΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΟΡΟΣ, ΚΟΥΚΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

Στους μαθητές μας θα προσφέρεται δωρεάν είσοδος στης παραστάσεις μας και συμμετοχή στα βιωματικά μας προγράμματα και ειδικές εκπτώσεις για τους γονείς και φίλους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2104830330

Παιδικά Πάρτυ

Φεβρουαρίου 26, 2015

Θέατρο ακαδημία Πλάτωνος-παιδική σκηνή Γιούλη Ηλιοπούλου.

 Οι χώροι του ακαδημία Πλάτωνος είναι οι πλέον κατάλληλοι διαμορφωμένοι χώροι για να φιλοξενήσουν παιδιά σ’ένα ζεστό υπέροχο περιβάλλον με εξειδικευμένους συνεργάτες.

    Οι χώροι μας …….

Μπορείτε να επινοικιάσετε έναν από τους χώρους μας ή να κάνετε συνδυασμό όλων των χώρων για το πάρτυ σας. Προσφέρουμε της παρακάτω επιλογές με σεβασμό, αγάπη και φροντίδα για το παιδί με την πολυετή εμπειρία της παιδικής μας σκηνής.

 

 

   Επιλογές:

Α) επινοικιάση χώρου ή χώρων με υποδοχή από ειδικευμένους ηθοποιούς,  σέρβις και στολισμό για το πάρτυ.

Β) την α επιλογή μαζί με δίωρο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Γ) την επιλογή α μαζί με θεατρική-βιωματική Διαδραστική παράσταση για παιδιά και γονείς από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου.

Έμπειροι ειδικευμένοι ηθοποιοί προετοιμάζουν  τα παιδιά πριν την θεατρική παράσταση για την ενεργή ουσιαστική συμμετοχή τους και τους προσφέρουν φροντιστηριακό υλικό και κουστούμια. Τα παιδιά αλλά και οι γονείς αν το επιθυμούν γίνονται μέροι μιας κανονικής θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί ο εορταζόμενος-νη.

Δ) α+β+γ+δ ολοκληρωμένο Πακέτο χώρος— θεατρική παράσταση –μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία, ένα διαφορετικό πάρτυ και πολλά δώρα.

Φαγητό επιλέξτε ή δημιουργήστε μαζί μας το πιάτο που επιθυμείτε,  οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές για όλες τις επιλογές.

Το θέατρο σε συνεργασία με την παιδική μας σκηνή δημιούργησαν και δημιουργούν πρωτοποριακές αξέχαστες  εκδηλώσεις για παιδιά, επί δεκαπέντε χρόνια με πολλή μεγάλη επιτυχία…

Επικοινωνήστε μαζί μας για την εκδήλωση σας στο τηλέφωνο 2104830330

 

Κρίστελ Καπερώνη

Φεβρουαρίου 06, 2015
Ασχολούμαι από τα 14 μου με το θέατρο, τελείωσα τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, έχω κατοχύρωση από το υπουργείο Πολιτισμού και τολμώ να πω ότι έχω κάνει ήδη κάποια πράγματα. Περισσότερο στην παιδική σκηνή, αλλά και σε καλοκαιρινά φεστιβάλ, κρατικά και ιδιωτικά

Κουλτούρα

Φεβρουαρίου 06, 2015

User Login