Ρ(ωμαίος) Ι(ουλιέτα) Forever στο θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος. Στο θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος  το θρυλικό έργο του Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα από μια σύγχρονη ματιά, σε μουσική του BD FOXMOOR των Active Member.
Η Βασίλισσα του Χιονιού, το αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, επιστρέφει για 7η σεζόν. Μια θεαματική παράγωγη με κοστούμια εποχής, υπεροχα τραγούδια και σκηνικα. Η βασίλισσα του χιονιού αποφασίζει να κατακτήσει τον κόσμο, να παγώσει τον πλανήτη και να κυβερνήσει εκείνη ολόκληρη την Γη. Ένα μικρό κορίτσι η Γκέρντα έχει την τόλμη να αντισταθεί σε αυτό το κακόβουλο σχέδιο.
Παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα στην Ακαδημία Πλάτωνος απο την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου. Το διαχρονικό όσο και επίκαιρο αριστούργημα της Πηνελόπης Δέλτα«Παραμύθι Χωρίς Όνομα» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της γνωστής ηθοποιού και δημιουργού παιδικών και νεανικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2014 στο Θέατρο Όνειρο (Πολυχώρος Παλαιού Βυρσοδεψείου) και απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές από το κοινό, ενώ είχε εντυπωσιακά μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων θεατών.

Μαύρη Ζάχαρη

Δεκεμβρίου 25, 2011
Η «Μαύρη Ζάχαρη» Μετά τις sold out παραστάσεις της στο Βυρσοδεψείο- επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, αυτή τη φορά σε νέα στέγη, την « Ακαδημία Πλάτωνος» του Βοτανικού, ένα νεοσύστατο εγχείρημα που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της θεατρικής Αθήνας.

Προφίλ

Δεκεμβρίου 25, 2011

Ένας νέος θεατρικός χώρος, που εδράζεται σε μία από τις ιστορικότερες περιοχές της πρωτεύουσας ανοίξε τις πύλες του για το αθηναϊκό κοινό από τις 14 Νοεμβρίου. 

Ο λόγος για την «Ακαδημία Πλάτωνος», που στεγάζεται ακριβώς πίσω από τον αρχαιολογικό χώρο της περίφημης Ακαδημίας, της φιλοσοφικής σχολής του Πλάτωνα, και αποτελεί ένα νεοσύστατο εγχείρημα που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της θεατρικής Αθήνας. 

Καλώς ήρθατε!

Δεκεμβρίου 25, 2011

Η θεατρική  αναγέννηση  δημιουργήθηκε το 1999 η texnisgenesisδημιουργήθηκε το 2008.

Σε συνεργασία δημιούργησαν της πολύ επιτυχημένες παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στα κρατικά φεστιβάλ, κεντρικά θέατρα της Αθήνας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα .

Ενδεικτικά: ¨Το Ημέρωμα της Στρίγκλας¨, το ¨Όνειρο Θερινής Νύχτας¨ Σαίξπηρ, η «Θαυμαστή Μπαλωματού» του Λόρκα, «Υπηρέτης δυο Αφεντάδων¨» του Γκολντόνι, Μολιέρος ,η παναγία των Παρισίων Βίκτωρ Ουγκώ,

User Login