Παιδικά Πάρτυ

Θέατρο ακαδημία Πλάτωνος-παιδική σκηνή Γιούλη Ηλιοπούλου.

 Οι χώροι του ακαδημία Πλάτωνος είναι οι πλέον κατάλληλοι διαμορφωμένοι χώροι για να φιλοξενήσουν παιδιά σ’ένα ζεστό υπέροχο περιβάλλον με εξειδικευμένους συνεργάτες.

    Οι χώροι μας …….

Μπορείτε να επινοικιάσετε έναν από τους χώρους μας ή να κάνετε συνδυασμό όλων των χώρων για το πάρτυ σας. Προσφέρουμε της παρακάτω επιλογές με σεβασμό, αγάπη και φροντίδα για το παιδί με την πολυετή εμπειρία της παιδικής μας σκηνής.

 

 

   Επιλογές:

Α) επινοικιάση χώρου ή χώρων με υποδοχή από ειδικευμένους ηθοποιούς,  σέρβις και στολισμό για το πάρτυ.

Β) την α επιλογή μαζί με δίωρο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Γ) την επιλογή α μαζί με θεατρική-βιωματική Διαδραστική παράσταση για παιδιά και γονείς από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου.

Έμπειροι ειδικευμένοι ηθοποιοί προετοιμάζουν  τα παιδιά πριν την θεατρική παράσταση για την ενεργή ουσιαστική συμμετοχή τους και τους προσφέρουν φροντιστηριακό υλικό και κουστούμια. Τα παιδιά αλλά και οι γονείς αν το επιθυμούν γίνονται μέροι μιας κανονικής θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί ο εορταζόμενος-νη.

Δ) α+β+γ+δ ολοκληρωμένο Πακέτο χώρος— θεατρική παράσταση –μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία, ένα διαφορετικό πάρτυ και πολλά δώρα.

Φαγητό επιλέξτε ή δημιουργήστε μαζί μας το πιάτο που επιθυμείτε,  οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές για όλες τις επιλογές.

Το θέατρο σε συνεργασία με την παιδική μας σκηνή δημιούργησαν και δημιουργούν πρωτοποριακές αξέχαστες  εκδηλώσεις για παιδιά, επί δεκαπέντε χρόνια με πολλή μεγάλη επιτυχία…

Επικοινωνήστε μαζί μας για την εκδήλωση σας στο τηλέφωνο 2104830330

 

User Login