Θεατρικό Εργαστήρι

Η παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου η texnisgenesisκαι το θέατρο  Ακαδημία Πλάτωνος στους κατάλληλους διαμορφωμένους χώρους μας για παιδιά, το θεατρικό εργαστήρι που μας ζητάτε με τόση επιμονή  επί δεκαπέντε χρόνια όλοι εσείς οι φίλοι μας που παρακολουθείτε με αγάπη της θεατρικές μας παραστάσεις και τα βιωματικά μας προγράμματα. Με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών, ηθοποιούς θεατρολόγους, παιδαγωγούς, χορογράφους, δασκάλους φωνητικής και την προσωπική φροντίδα της ηθοποιού και δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου, επί δεκαπέντε χρόνια ετοιμάζουμε την στέγη ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και πολιτισμού για παιδιά και εφήβους  με διαφορετικά τμήματα για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα από τριών έως δεκαοκτώ ετών.

Το κοστός για τους μαθητές μας θα είναι προσιτό για όλους, σχεδόν συμβολικό. Η παιδική μας σκηνή θα δημιουργήσει θεατρικές παραστάσεις με τους μαθητές μας. Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους θα συμμετέχουν στα τμήματα για ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΘΕΑΤΡΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΟΡΟΣ, ΚΟΥΚΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

Στους μαθητές μας θα προσφέρεται δωρεάν είσοδος στης παραστάσεις μας και συμμετοχή στα βιωματικά μας προγράμματα και ειδικές εκπτώσεις για τους γονείς και φίλους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2104830330

User Login